back
saved

taloviccompany

Online prije jednog sata

Tuzla

Platinum OLX shop
Medalja za više od 8 godine na OLX.ba
Korisnik je verifikovao telefon i email
Korisnik je verifikovao svoju poštansku adresu
Platinum OLX Shop
Korisnik ima uspjesno realizovanih 1 OLX brzih dostava

                                                              TALOVIĆ COMPANY D.O.O 10 GODINA SA VAMA                            logo.png"

Kupujete auto i pri tome sami sebi postavljate određena pitanja:
Koje vozilo izabrati od tolike ponude na tržištu?
Kako platiti ?
Gdje i od koga kupiti ?

Dugogodišnja tradicija uvoza autmobila iz Europe, na novoj lokaciji PLANE BB Magistralni put Tuzla-Orašje od petlje Šićki brod 1,5 KM prema Srebreniku.

Uz tradicionalno gotovinsko plaćanje pri kupovini vozila, pružamo vam mogućnost kupovine naših vozila putem kreditnih linija banaka. Ponuda vozila se obnavlja u određenim vremenskim razdobljima, ali kupac može pored izloženih modela uz određene uvjete, naručiti vozilo koje odgovara njegovim individualnim zahtjevima i željama, a mi ćemo Vam to vozilo isporučiti u narednih 10 do 15 dana.
Ako želite, zamjeniti svoje starije vozilo i tu vam možemo izaći u susret. Postoji mogućnost da zamjenite svoje staro vozilo za neko novije iz naše ponude,  uz doplatu, što je stvar vašeg i našeg dogovora.
Pored navedenog bavimo se i transportom vozila iz zemalja Evropske unije sa našim prevoynim sredstvom popularnom "Labudicom".
Pored prodaje polovnih vozila, postoji mogućnost da preko nas nabavite i novo auto ili moped s obzirom da smo ostvarili uspješne kontakte sa vodećim auto kućama na području TK-a.
Vaše je samo da se odlučite da kupite auto, a naša briga je da pronađemo pravo auto za Vas i isto registrujemo na Vaše ime.
Kupovina vozila ne obavlja se tako često i dobar savjet je svakome dobrodošao, stoga nas kontaktirajte i nastojat ćemo Vam biti na usluzi. Informirajte se na našem webu o skorim ponudama vozila i novim mogućnostima koje će vam ova mlada, ali pouzdana firma ponuditi.


     Želimo vam ugodnu kupovinu.