OBJAVITE

taloviccompany

Offline

Kanton/Regija
Tuzlanski
Lokacija
Tuzla
Adresa
Magistralni put Plane b.b
Telefon
+38761164195

O nama

                                                              TALOVIĆ COMPANY D.O.O 10 GODINA SA VAMA                           

Kupujete auto i pri tome sami sebi postavljate određena pitanja:
Koje vozilo izabrati od tolike ponude na tržištu?
Kako platiti ?
Gdje i od koga kupiti ?

Dugogodišnja tradicija uvoza autmobila iz Europe, na novoj lokaciji PLANE BB Magistralni put Tuzla-Orašje od petlje Šićki brod 1,5 KM prema Srebreniku.

Uz tradicionalno gotovinsko plaćanje pri kupovini vozila, pružamo vam mogućnost kupovine naših vozila putem kreditnih linija banaka. Ponuda vozila se obnavlja u određenim vremenskim razdobljima, ali kupac može pored izloženih modela uz određene uvjete, naručiti vozilo koje odgovara njegovim individualnim zahtjevima i željama, a mi ćemo Vam to vozilo isporučiti u narednih 10 do 15 dana.
Ako želite, zamjeniti svoje starije vozilo i tu vam možemo izaći u susret. Postoji mogućnost da zamjenite svoje staro vozilo za neko novije iz naše ponude,  uz doplatu, što je stvar vašeg i našeg dogovora.
Pored navedenog bavimo se i transportom vozila iz zemalja Evropske unije sa našim prevoynim sredstvom popularnom "Labudicom".
Pored prodaje polovnih vozila, postoji mogućnost da preko nas nabavite i novo auto ili moped s obzirom da smo ostvarili uspješne kontakte sa vodećim auto kućama na području TK-a.
Vaše je samo da se odlučite da kupite auto, a naša briga je da pronađemo pravo auto za Vas i isto registrujemo na Vaše ime.
Kupovina vozila ne obavlja se tako često i dobar savjet je svakome dobrodošao, stoga nas kontaktirajte i nastojat ćemo Vam biti na usluzi. Informirajte se na našem webu o skorim ponudama vozila i novim mogućnostima koje će vam ova mlada, ali pouzdana firma ponuditi.


     Želimo vam ugodnu kupovinu.Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije